3 BO – Livstil og Boligdesign

Sådan passer og plejer du din terrasse

Det er utrolig dejligt at eje en udendørs terrasse. Fælles samlingssteder for familie og venner er uhyre vigtige, og en terrasse er det oplagte sted for sådanne forsamlinger.

Fordelene ved at eje en have-terrasse er enorme, og mulighederne er mindst lige så store. Både sten og træterrasser kan dog desværre blive offer for alger, som let kan udvikle sig som følge af det danske regnfyldte vejr. Det er på den måde i høj grad vigtigt at passe og pleje sin terrasse omhyggeligt, så dens levetid forlænges, og man kan få mest mulig glæde ud af den.

Her får du din guide til, hvordan du plejer din terrasse bedst muligt.

Algerens

Algerens er nøgleordet i at holde din udendørs terrasse ren og nydelig. De grønne alger kan udvikle sig hurtigt og være svære at komme af med. Man kan dog heldigvis gøre brug af algerens i sådanne situationer.

Det er dog vigtigt, at man holder godt øje med at bruge nogle milde kemikalier, som er effektive nok til at få arbejdet gjort, men som ikke skader miljøet. Algerens er for det meste rimelig nemt at benytte sig af, og langt de fleste fliser, træbrædder og facader er meget taknemmelige af at få en omgang algerens-behandling.

En nydelig terrasse

Som sagt betyder en fin terrasse rigtig meget for den tid, vi som familie eller venner er sammen på. På den måde er det også vigtigt, at vi altid har en terrasse til rådighed, som vi er glade for at befinde os på.

Det er de små ting i livet, der har den største værdi, og et fantastisk udendørsareal kan gøre hele forskellen. Man kan med fordel algebehandle sin terrasse i forbindelse med, at man gør sin have forårsklar. På den måde kan man få mest mulig glæde ud af den i løbet af sommermånederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *