3 BO – Livstil og Boligdesign

Sådan gør du din have klar til sommeren

Sommeren er snart ved at være over os. Det er derfor også tid til, at få gjort den usle have i stand. Man kan jo ikke byde sine gæster på grillmad, når hele bagdelen af husets ydre ligner noget, der ikke er blevet taget sig af, i et århundrede.

Denne artikel er til dig der skal i gang med netop det projekt, at gøre sin have og terrase klar til sommeren – måske med lidt algerens?

Giv moderjord en omvæltning

Det første skridt, som skal tages, når haven skal gøre præsentabelt, er selvfølgelig alt det grønne. Buskene skal klippes, græsset skal slås, og der skal måske også plantes noget nyt. Det kan give haven et helt nyt, frisk pust at der bare bliver trimmet lidt, hist og her.

Det kræver ikke den store pengesum eller tid at få klippen buske, det er meget let og enkelt at tage sig af. Man kan måske udfordre sin egen kreativitet, og lave nogle mønstre på de forskellige buske.

Når det kommer til om nye ting skal plantes kan det varmt anbefales, at man tager på en planteskole og får noget ekspertise omkring diverse planter, og farvesammensætninger.

Terrassen skal have en tur med algerens

Når den grønne del er blevet taget sig af, er det nu tid til terrassen. Det er her man sidder og nyder et godt glas vin med vennerne, en solrig lørdag eftermiddag. Der kan ikke gøres så meget ved en terrasse, andet end af pumpet den med en god omgang algerens.

Algerens giver en terrasses overflade et helt nyt look. Det er perfekt til når de solrige dage kommer frem. Det er også meget lettere end at få lagt en ny terrasse. Efter en vinter, hvor alle bakterier og alger har lagt sig på terrassestenene, kan det være forfriskende med et nyt look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *