3 BO – Livstil og Boligdesign

Professionel køberrådgivning i København

Står du overfor at skulle købe fast ejendom, da er professionel køberrådgivning din sikkerhed for, at du får den bedst mulige handel.

Sælger har ejendomsmægleren som sin rådgiver, men som køber har du ikke den fordel, med mindre du selv finder dig en køberrådgiver.

Med den rette køberrådgivning har du en fast sparringspartner gennem alle faser af handelen. Din rådgiver har erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen, kender markedet og kan hjælpe dig med at gennemskue, forstå og agere på alle de mange juridiske og tekniske aspekter, der er ved handel med fast ejendom – uanset om det handler om en ny bolig, et fritidshus eller en erhvervsejendom.

Leder du efter en erfaren og branchekendt køberrådgiver i Københavnsområdet, da er det bare at klikke her: https://www.minkoebermaegler.dk/koeberraadgivning/

Få hjælp til det med småt – og alt det andet

En køberrådgiver hjælper dig sikkert igennem en ejendomshandel – fra den første besigtigelse af ejendommen, hvis du ønsker det, til det afsluttende papirarbejde med skøde og refusionsopgørelse. Køberrådgivning kan se ud på mange måder, men den vil typisk omhandle:

  • En indledende snak om dit ejendomskøb
  • Købsvurdering
  • Besigtigelse – evt. sammen med en byggesagkyndig
  • Prisforhandling – hvor et afslag som oftest handles hjem
  • Gennemgang af juridiske dokumenter
  • Udarbejdelse og tinglysning af skøde og refusionsrapport

Den køberrådgivning du har behov for

Måske har du som boligkøber udelukkende behov for input til prisforhandling af den bolig, du har udset dig. Her bruger din køberrådgiver sin mangeårige erfaring og sit markedskendskab til at prissætte ejendommen, så du kan forhandle en god pris hjem.

Andre gange kan det være relevant at få hjælp til besigtigelsen af ejendommen, evt. i forbindelse med en byggeteknisk gennemgang. Eller det kan være de juridiske dokumenter, du skal have kigget igennem.

Uanset, hvilket behov du har, kan din køberrådgiver hjælpe dig, så du kommer trygt igennem bolighandelen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *