3 BO – Livstil og Boligdesign

Pas på din bolig med en god ejendomsservice

At eje en bolig i København kan kræve arbejde og tid. Der er nemlig mange funktioner i boligen som skal sikres, så dine beboere kan gå igennem hverdagen uden problemer. For at være bedre forberedt på alle forudsete og uforudsete vedligeholdelser, kan du hyre en ejendomsservice, som vedligeholder din bolig både indendørs og udendørs. Dermed kan du fjerne en lang række bekymringer fra dine skuldre, og i stedet kan du nyde at sin bolig blive passet af professionelle medarbejdere.

Du får mange løsninger i én

Ejendomsservice dækker over en lang række funktioner, såsom vicevært, trappevask, højtryksrens og gårdmand. Og dette er kun et udpluk. Du får nemlig mange løsninger i én, da servicen kommer i form af en kompetent alt-mulig-person, som kan sikre din bolig udvendigt og indvendigt. Glad Ejendomsservice sørger nemlig for den bedste kvalitet og god stabilitet. Der bliver tilknyttet en stabil og fast medarbejder, som vil komme til at kende din bolig ud og ind. Dermed sikres kvaliteten, så det ikke er en medarbejder som skal lære boligen at kende hver gang.

Glad Ejendomsservice kender også sine begrænsninger. Derfor har de et stærkt samarbejde med faste samarbejdspartnere, som kan yde den yderligere service, som din bolig nogle gange kan have brug for. For eksempel har de et godt samarbejde med en VVS’er, som kan komme ud og sørge for den bedste løsning for din bolig. Kvalitet går altså igen, uanset hvad din bolig har brug for. Med den faste vedligeholdelse er du på forkant med mulige problemer med boligen, da der oftest holdes tilsyn og vedligeholdelse.

Så tøv ikke men gå ind på hjemmesiden og tag kontakt. Her kan du få en uforpligtende samtale omkring dine muligheder for denne slags service. Du kan også få vejledning og rådgivning til problemer, som du har med din bolig, så du kan tage det rigtige valg for din ejendomsservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *