3 BO – Livstil og Boligdesign

Oplev storbyen på en anderledes måde

For 2 dage siden var jeg en tur nede på den Røde Plads på Nørrebro. Der var mange der kørte forbi mig på el løbehjul med sæde og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt bestyrtet og forstod ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt folk i 20’erne der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en ung fyr, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Faktisk sagde han, at han at han havde gjort det at han havde brugt en kode med rabat på som han havde fundet på nettet og derfor fik den her tur gratis. Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Circ, Lime, Win eller Voi. Måske skulle jeg selv prøve disse løbehjul, tænkte jeg så. På min mobil fandt jeg en applikation eller app som de unge kalder det. Online kunne jeg ved at søge finde en kampagnekode til Tier, som var det program jeg havde installeret på min mobil. Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabatliste, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne tage i brug. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *