3 BO – Livstil og Boligdesign

Nye projekter til optimering af huset

Har du brug for et nyt projekt til optimering af huset? Mange af os begynder så småt at bruge mere af vores tid udenfor. Dette skyldes for det meste forårets lune vejr, som gør det behageligt at befinde sig udenfor frem for inde i huset.

Det er oplagt at sætte gang i et nyt projekt, som kan gøre huset bedre. Det kan være optimering af energiforbrug, nye byggeprojekter eller noget helt tredje.

Gør brug af dit regnvand med et husvandværk

Når det regner, går mange liter vand på sin vis til spilde. Det havner for det meste bare i jorden, hvilket ikke er en dårligt ting, men der findes måder, at bruge regnvand på. Det kræver selvfølgelig, at man først anskaffer sig et system, som kan opsamle regnvandet.

Installering af et husvandværk giver dig mulighed for at genbruge det opsamlede vand. Et husvandværk kan eksempelvis bruges til vask af cykler og bilen eller til vanding i haven. Ved at bruge regnvandet frem for vand fra hanen sparer man på vandregningen. Et vandværk er også en investering, som er god for vores klode. Frem for at bruge af grundvandet, bruger man af regnvandet.

Nyt hegn rundt om haven

Et andet projekt, som kan gøre haven til et bedre sted at være, er et hegn. Et hegn vil især gøre sig godt i et hus med kæledyr, da det forhindrer dem i at løbe væk.

Til opsætningen af et hegn kræver det stolpebeton, som kan holde hegnet oprejst. Det størkner, og er med til at holde stolper fast i jorden.

Et hegn i haven behøver ikke kun at omkranse noget. Det kan også bruges som støtte til slyngplanter, som gerne vil kravle op af noget. Der findes også træsorter, som kan gøre brug af et hegn. Hegnet kan dermed være med til at optimere haven på mange punkter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *