3 BO – Livstil og Boligdesign

Nye muligheder med kunstige negle produkter

Jeg fik stor extra indtjening med kunstige negle produkter,. Jeg har en frisør salon i den indre by i københavn, salonen går godt, og er meget rummelig, så selv om jeg har 5 ansatte er der plads til overs.

Min mand er firma konsulent, noget med han hjælper firmaer med at nå deres yderste potentiale. Han begyndte for et stykke tid siden at tale om jeg fik det optimale udbytte ud af mine kunder, jeg svarede selvfølgelig gjorde jeg det, altså en kunde kan kun få lavet en frisure ad gangen.

Men det var ikke det han mente, han forklarede at når jeg havde en kunde i stolen, sad kunden der i lang tid, og i den tid havde jeg mulighed for at sælge dem noget, i stedet for at tale om ligegyldige tv serier.

Han sagde at jeg skulle finde et relateret produkt til skønhed, produktet skulle helst ikke fylde meget, det tager bare lager plads, og så skulle det ikke være billigt, der skal være plads til noget fortjeneste,

Efter at have talt lidt frem og tilbage kom vi frem til at negle produkter og negle tilbehør, kunne være de ideelle produkter.

Jeg begyndte at lede efter negle produkter, vi diskuterede at importere selv, men blev hurtigt enige om at det var for meget besvær. Min mand forklarede at importøren kun tjener 20%, og så var det meget bedre at kunne tage ude på importørens lager og vælge lige de produkter man vil have, der er uden uden risiko, på den måde får du hvad du ser, det er langt fra reglen når du importere selv. Du slipper også for at skulle ordne told og så videre.

Jeg fandt en god importør og fik udvalgt et super sortiment, hvor vi også har nail art og negle pynt med.

Jeg har lavet en af vores frisør vogne om til show stativ, på den måde kan vi køre “butikken” rundt til vores kunder i salonen, de er jo mere eller mindre fast låst til stolen. Dertil sørger jeg altid for at have flotte kunstige negle.

Salget går super, og vi tænker nu på også at tilbyde negle kurser hvor vores kunder lære at bruge vores produkter.

Læs også mere om falske negle hos Girlzonly!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *