3 BO – Livstil og Boligdesign

Med et speak kan du få dit budskab klart igennem

Har du et produkt, du skal have solgt, så skal det naturligvis markedsføre det. Det meste markedsføring foregår efterhånden online, og en god måde at få sit budskab digitalt ud er via et speak, der kan bruges på rigtig mange forskellige platforme.

Hvad er et speak?

Det er ret enkelt. Et speak er en indtalelse af et budskab, som så transformeres til en digital fil, der kan bruges, hvor du har brug for at dit budskab spredes. Det er en god ide at vælge en stemme, der matcher den målgruppe, som du gerne vil ramme. For du kan ret let transformér dit budskab med potent speak og opnå gode resultater i form af mersalg.

Let at få lavet

Hos Speakstudiet er de specialister i at hjælpe med at få lavet de helt rigtige speake. De har det rette udstyr, og det er faktisk super let at få gjort. Du går online på deres website, gennemser udvalget at stemmer, og vælg den helt rigtige stemme, der matcher jeres budskab. Derefter skal du vælge hvilket medie, som du vil bruge speaket på, det kan godt være flere, og så hvor langt dit speak skal være. Derefter får du leveret din fil. Speakstudiet arbejdet med rigtig mange store kunder og tilbyder generelt lydproduktion af alt slags.

Forskellige sprog

Din målgruppe kan selvfølgelig være international. Der er vel ingen grund til at ikke gå efter et større marked og dermed få større indtjening. Det er også forholdsvis let at gøre med de muligheder, der er online på blandt andet sociale medier. Derfor kan du vælge at få lavet dit speak på eksempelvis engelsk, spansk, fransk eller måske tysk. Det er alt sammen noget, de tilbyder hos Speakstudiet, som du altid kan kontakte for at få vejledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *