3 BO – Livstil og Boligdesign

Kør-selv-ferie i Malaga er det bedste

Solkystens hovedstad Malaga er et fantastisk område med bedårende byer og overdådig natur i flere kilometers rækkevidde.

Der er rigtig meget at se og opleve i Andalusien, og derfor er det den perfekte destination til en bilferie. Bilen er essentiel, hvis du gerne vil opleve hele Malagas herlighed med alle de omkringliggende gemte skatte.

Lad bilen stå og kør på ferie

Billeje i malaga lufthavn er nemt, hurtig og billigt, så du kan få bilen med det samme som du træder ud af lufthavnen. Lad din egen bil stå trygt hjemme i garagen og lej i stedet din feriebil, når du lander i Spanien.

Billeje i malaga lufthavn giver dig den perfekte feriebil med alt inkluderes i prisen. Undgå ubehagelige oplevelser med ekstra gemte udgifter, når du benytter dansk biludlejning i Malaga , som du kan stole på. Her er forsikring, afbestilling og ekstra fører allerede inkluderet i prisen.

Når bilen er i hus

Når billeje i malaga lufthavn allerede er klaret, så er du klar til frit at opleve sydkysten.

Parker bilen nede i centrum og tag en slentretur gennem de unikke spanske gader. Når du er træt af bylivet, så giver bilen dig frihed til at køre til smuk natur eller strandliv, lige når det passer dig. De unikke små perler er gemt over alt omkring Malaga by. Der er bjergbyer udelukkende bestående af hvide huse, og prisvindende tapasbarer gemt uden for byens travle gader.

Sydkysten er kendt for dens betagende strande, og hvis du vil væk fra det turistbefængte centrum, så kan en lille køretur på en time tage dig til de smukkeste åbne kyster uden masser af mennesker. Mange af de unikke naturområder omkring Malaga er svære at besøge med offentlig transport, så hvis du vil have det bedste ud af din ferie, så er en bil et must.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *