3 BO – Livstil og Boligdesign

Hvidvin hele året rundt

Når man tænker på hvidvin vil mange tænke på sommer, men vinen er langt fra begrænset udelukkende til denne årstid. Det kan nydes hele året rundt og bør netop også nydes på alle tidspunkter. For mange vil hvidvin være det, der fik dem til at kunne lide vin. Den milde og friske smag gør den let at drikke og dermed også let at elske. Så hvorfor begrænse sig selv, når hvidvin bør drikkes året rundt?

En hvidvin til hver en smag

Det er også en klar fordel at vinen har mange forskellige variationer. Der er næsten garanti for at man kan finde en variant, man kommer til at elske. Hvis man elsker en sød vin som en velkomstdrink, så er det klart oplagt at vælge det. Hvis man derimod serverer fisk for sine gæster en efterårsaften, så kan en mere tør variant feje benene væk under disse gæster.

Hav altid en liggende

Der er altid en stund, hvor man har brug for hvidvin. Den er meget let i forhold til en krydret rødvin, så den er lettere at gå til. Det kan derfor være en fordel at købe en eller flere vine til at have liggende. Det er aldrig til at vide, hvornår man får brug for en. Det kan også give en muligheden for at prøve forskellige former for vin.

Sommerstunder om vinteren

Selv hvis man har stærke associationer med hvidvin og sommerstunder, så er det ikke altid en dårlig ting. Hvis man en kold vinterdag drømmer sig tilbage til en lun sommeraften på terrassen med en lækker kold hvidvin, så er det et perfekt tidspunkt at finde vinen frem. Selv når kulden hersker udenfor, så kan man sætte sig ned med et glas vin og glæde sig til en varmere tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *