3 BO – Livstil og Boligdesign

Hvem klarer det praktiske i jeres ejendom?

Der er meget arbejde og vedligeholdelse som skal udføres i forbindelse med en bygning. For nogle ejendomsforeninger fungerer det udmærket at det er beboerne selv, som tager sig af alle disse praktiske forhold og opgaver. Dog ender det i de fleste tilfælde med at alt dette arbejde hænger på blot nogle få, ud af de mange beboere. Dermed kan det hurtigt gå hen og blive en meget sur pligt for dem.

Læs meget mere om hvad et ejendomsservicefirma kan tilbyde jer her.

Bevar nabofreden og lav en aftale med et ejendomsservice firma

Faren ved at lade sådanne opgaver hænge på blot nogle få, er at det kan medføre en vis utilfredshed. Dem der udfører opgaverne bliver måske trætte af at de er de eneste der bruger en masse tid på bygningen, uden egentlig at få noget ud af det.

På den anden side kan det være svært at påpege eventuelle mangler i forbindelse med disses arbejde, i det de jo ikke er ansat af beboerne. Derfor kan man hurtigt ende med en masse brok i krogene og at alle faktisk er utilfredse med forholdene.

I stedet kan I vælge at ansætte et ejendomsservice firma. Hos et sådant firma kan man få tilknyttet en vicevært, som vil tage sig af de daglige opgaver der er i forbindelse med jeres bygning. Dette kunne for eksempel være ting som trappevask og vinduespudsning. Men det vil også inkludere mange andre forskellige opgaver, alt efter hvad I står og har brug for.

Ved at gøre brug af sådan en løsning vil I skabe et miljø hvor det er nemt at få talt om hvilke opgaver der er vigtige at få udført og det er vil være nemmere at forklare dette til ejendomsservice firmaet og viceværten, da I netop har en arbejdskontrakt med dem, med klare roller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *