3 BO – Livstil og Boligdesign

Husk at algebehandle dit hjem!

Du har nok lagt mærke til dem; de irriterende grønne pletter, som der dækker alle hjemmets udendørs overflader. De kan være glatte, de kan være klistrede, og de er aldrig kønne. Det er alger. Dog er det ikke et permanent problem; du kan komme af med dem ved hjælp af algerens.

Hvorfor kommer der alger?

Alger gror bedst i et fugtigt klima med begrænset sollys. Og da vi bor i det regnfyldte Danmark, er der nok fugt at tage af for de små organismer. Hvis du for eksempel har en overdækket terrasse, er det et perfekt sted for algerne at gro. Selvom alger er sunde og vigtige for miljøet, skal de bare ikke lige begynde at gro på ens hjem, og derfor skal du huske at få ejendommen algebehandlet. Du kan læse meget mere om algebehandlinger og bestille din egen på https://gladrens.dk/algerens/.

Hvorfor har man brug for algerens?

Algerens er primært til for udseendets skyld. De grønne organismer er nemlig ikke flotte at se på, og de får overfladen til at se slidte og gamle ud. Algerne er ikke i sig selv skadelige, men selvfølgelig er der adskillige situationer, hvor glatte fliser kan være farlige. Der kan også forekomme alger på skilte, så man ikke kan læse hvad der står. Det kan alt sammen fikses med en god omgang algerens.

Pas på dit hjem

Vil du gerne have dit hjem til at fremstå bedst muligt? Så kræver det altså en algebehandling engang imellem. Du kan endda anskaffe dig et abonnement hos et firma, så du får hele din ejendom, eller blot dele af den, renset hvert år. Så er du fri for algerne, samt pligten at skulle bestille behandlingen igen og igen. Det er nemt at få styr på algerne, når man først har et system at gøre det med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *