3 BO – Livstil og Boligdesign

Guldpriser, som er guld værd

Guldpriser kan gøre dig rig. Du skal dog være opmærksom på at få de rette guldpriser. Jeg har altid sat mine penge i guld. Jeg startede med at arbejde da jeg var 13 år gammel. Mit første job var som avisdreng. Hver mandag, onsdag og fredag gik jeg med aviser. Jeg havde ofte vores hund med, Tikka, hun synes det var dejligt at holde mig med selskab mens jeg gik med aviser. Hun løb gladeligt rundt i gaderne. Nogle gange løb jeg på rulleskøjter mens jeg gik med aviser. Jeg var blevet god til det og derfor var det mere effektivt. Da jeg blev lidt ældre, 15-16 år gammel, arbejde jeg som opvasker på en lille restaurant, i den by, vi boede i. Ind til jeg fyldte 18 år nåede jeg at spare 17000 sammen. Jeg købte efter råd fra min far, guld for dem alle sammen. Guldpriserne var gode og han sagde at de gode guldpriser ville gavne min opsparing på længere sigt.

Jeg fortsatte med guldpriser

Jeg arbejdede mig op og efter jeg var fyldt 18 år, arbejdede jeg stadig i restaurant, bare bag baren. Jeg gik på gymnasiet samtidig med at jeg arbejde næsten fuld tid. Jeg har altid elsket at arbejde meget. Mange af mine klassekammerater havde svært ved at forstå at jeg kunne overskue det. Da jeg var færdig med gymnasiet tog jeg på universitet, der flyttede jeg hjemmefra for første gang og det kom til at koste mig noget af min opsparing. Det gjorde ikke noget for min opsparing var vokset fordi jeg havde sat mine penge i guld via gode guldpriser. Jeg har lige siden jeg blev færdig uddannet fortsat med at investere i guldpriser, Det har altid gavnet mig og jeg tror altid at det meste af min formue vil bestå i form af guld. Hvis jeg bliver ved med at købe guld med de rette guldpriser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *