3 BO – Livstil og Boligdesign

Grohe Red duo, ny varm teknologi til dit køkken

Grohe Red duo sørger for at du altid har kogende vand klar, du kan tappe det direkte fra din vandhane i køkkenet.

Med Grohe red har du altid 99 grader varmt filtreret vand, du behøver bare at tænde for din køkkenhane, den selv  samme som du får koldt vand fra.

Grohe har udviklet en kogende vandhane kan man godt sige. Det er et system der både filtrerer vandet samtidigt at det opvarmer og lagre varmt vand så der altid er 3 litre 99 grader varmt vand til rådighed.

Ud over at du altid har kedel varmt vand klar til madlavning eller til at lave kaffe eller te, så sparer Grohe Red også på vandet og miljøet.

Du behøver kun at tappe den mængde af kogende vand du skal bruge, hvis du skal lave te eller kaffe, du behøver ikke at koge en stor kedel for at være sikker på at have nok varmt vand. På denne måde sparer du på miljøet. Du ikke behøver ikke mere at opvarme vand du ikke skal bruge som du bare lader afkøle igen. Dette sparet energi til opvarmning af vand og jo mindre energi vi bruger til opvarmning jo bedre for miljøet.

Hvor mange kender ikke at vi tænder for det varme vand og lader det løbe direkte ud i vasken og derefter ud i kloakken. Dette gør vi fordi vi venter på at det varme vand skal blive varmt.

Dette totale vandspild kan undgås 100 procent med Grohe Red duo, her er vandet varmt med det samme. Man kan sige for at bruge et engelsk udtryk du har “Instant hot water”. Udover at undgå dette unødvendige vandspild kan man også undgå den dårlige samvittighed som mange har over dette spild af vand i tider hvor vand er en knap resurse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *