3 BO – Livstil og Boligdesign

Gør dit hus en tjeneste og få hjælp til vedligehold med ejendomsservice

Vidste du, at dit hus holder længere, hvis du sørger for at vedligeholde det? Ellers ved du det nu. Der er mange gode grunde til at huske at vedligeholde sit hus. Det ser væsentligt pænere ud, at der ikke er mos og alger på taget, og at væggen ikke er vokset helt til med planter. 

Samtidig kan det dog også spare en for dyre reparationer, da huset holder sig bedre, hvis man vedligeholder det løbende.

Få renset taget og giv det et helt nyt look

Noget af det, der for alvor kan få et hus til at se gammelt og slidt ud, er, hvis det er fyldt med alger og mos på taget. Ikke nok med at det ser trist ud. Det kan også gøre skade på taget, hvis algerne får lov til at blive siddende. 

Med tiden bliver de til mos, der vil slå rødder i taget. Dette kan give frostskader, da mosset indeholder vand, der vil udvide sig, når det fryser. Når mosset fryser, kan det give revner i taget, og så står man pludselig overfor en dyr regning, når man skal have det fikset. Derfor kan man overveje at gå ind på f.eks. Gladejendomsservice.dk og få hjælp til rens af taget, hvis man har alger eller mos på taget.

Rens alger væk andre steder på huset

Det er dog ikke kun taget, der kan trænge til at blive renset. Der kan også være alger eller andet, der skal renses væk, andre steder på huset. Det kan f.eks. være, at fliserne på terrassen er begyndt at se lidt triste ud, fordi de er fyldt med alger eller flisepest.

Dette kan man også få hjælp til, hvis man opsøger en udbyder af ejendomsservice. Her vil man kunne få fliserne renset på den ene eller den anden måde, så de ser flotte ud igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *