3 BO – Livstil og Boligdesign

Gør dit barns værelse sejt med wallstickers

Synes dig og dit barn også, at barnets værelse mangler noget helt specielt for at være den lille smule sejere? Der er heldigvis mange forskellige måder, du kan gøre dit barns værelse sejere på. Med en wallsticker har du mange muligheder for at gøre værelset sejt til få penge, og wallstickers tager heldigvis heller ikke vigtig plads fra barnets hylder med legetøj, bøger og andet spændende. De skal blot have en god plads på barnets værelse.

For barnet der elsker computerspil

Er dit barn også helt vild med computerspillet Fortnite? Så er der en stor chance for at barnets venner også spiller spillet og elsker det. Derfor kan en Fortnite wallsticker med logoet være det, som gør dit barns værelse endnu sejere, end det er nu. Du kan for eksempel sætte en Fortnite wallsticker op på barnets værelse bag hans eller hendes computer, så det hele tiden kan se det flotte logo, mens det spiller Fortnite med sine venner. Du kan også finde en anden wallsticker end en Fortnite wallsticker med et andet logo fra et computerspil på, hvis dit barn i stedet elsker et helt andet computerspil end en Fortnite wallsticker.

For barnet som elsker pynt og planter

Er dit barn i stedet helt fascineret af billederne på jeres vægge i huset, eller elsker dit barn blomster og andre planter? Så kan det være en god ide at købe en wallsticker med en blomst, en plante eller noget andet fint, som kan være barnets helt eget pynt. Så behøver du heller ikke være bange for, at planten på værelset skulle gå hen og visne, og barnet kan ikke smadre en fin vase, når det leger på værelset. Der er ufatteligt mange muligheder med wallstickers. Det er bare at starte et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *