3 BO – Livstil og Boligdesign

Få hjælp til din Ejendomsservice

Attraktiv beboelse hænger uomtvisteligt sammen med velholdte udendørs områder sammen med vedligeholdelse af ejendommen. Disse opgaver varetages oftest i samspil med enten en vicevært eller en ejendomsinspektør. Til dette arbejde kræves et stærkt fagligt hold, som kan rykke ud når det er påkrævet. For det er uundgåeligt, at der ikke kan ske hændelige ulykker, som skal varetages straks etc. vandskade.

Faglig stolt ejendomsservice

Gladejendomsservice.dk har specialiseret sig på ejendomsservice af enhver art og kan bistå med enhver type arbejde indenfor ejendomsvedligeholdelse. Dvs. at du som ejendomsejer ikke nødvendigvis bør have en vicevært boende i din ejendom, som kan være forbundet med en udgift. Men du kan også være husejer, som behøver faglig bistand til dit hus og have eller evt. til huse du udlejer. Det kan etc. være fast trappevask, diverse reparationer eller hjælp til beplantning og vedligeholdelse af udendørs områder eller haver. Alle opgaver udføres med faglig stolthed og er forbundet med kvalitet og god kundeservice. Men se mere herom på deres hjemmeside, hvor du også har mulighed for at kontakte dem personligt for eventuelle spørgsmål.

Attraktiv ejendom

Vedligeholdelse tjener sig hovedsageligt ind, idet reparationer kan oftest ende ud i fordyrende løsninger, hvis de ikke laves i tide. Det kan dertil være dyrt, hvis man oven i dette mister lejere grundet manglende ejendomsvedligeholdelse. Lejere sætter oftest pris på, at det sted de bor til leje, ser imødekommende og attraktivt ud. Især også attraktive legeområder, når man som lejere har børn. Dertil at de kan benytte eventuelle udendørs fællesarealerne i deres fritid sammen med familie og venner. Mange ynder at kunne afholde fødselsdage udendørs, når vejret tillader det. Så at skabe hyggelige og attraktive rammer for sine beboere tjener i sidste ende sin forretning. Det gør også, at udefrakommende taler positivt om området, som sikrer kommende lejere på ventelisten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *