3 BO – Livstil og Boligdesign

Er du ved at indrette nyt køkken? Brug pengene på de mest essentielle køkkenredskaber

Køkkenet er på mange måder hjemmets hjerte. For det første ligger det som oftest ret centralt, men derudover er der heller ikke meget hjem uden muligheden for at kunne lave mad. Derfor er det også afgørende at få køkkenet på plads, når du er ved at indrette boligen. Derfor kan man også godt tillade sig at bruge lidt ekstra penge på køkkenindretningen og nogle af de mest centrale køkkenredskaber.

Det kunne for eksempel være et køleskab. Hvis køkkenet er hjemmets hjerte er køleskabet køkkenets hjerte. Det er, i det store og hele, ikke lang tid siden vi fik køleskab i de danske hjem. Ikke desto mindre kan vi ikke leve uden i dag. Køb derfor et godt køleskab, der kan holde maden frisk i så lang tid som muligt, og som også har plads til det hele. Ellers ender du alligevel med at udskifte det efter få år. Derudover gør det selvfølgelig heller ikke noget, hvis det nye køleskab også passer ind stilmæssigt sammen med resten af køkken. Det samme gør sig i øvrigt også gældende for et par af køkkenets andre fornødenheder såsom komfur og ovn.

Prioriter køkkenet

Derudover er der dog også en række mindre køkkenredskaber, som kan gøre livet i køkkenet betragteligt nemmere. Derfor kan man også sagtens være bekendt at bruge lidt flere penge på dem. Det gælder for eksempel håndmixeren. Uden en ordentlig håndmixer i køkkenskuffen når man ikke særligt langt. En håndmixer i god kvalitet kan til gengæld gøre det, du vil kunne gøre i hånden på en halv time i løbet af få minutter. Mange af de samme principper gør sig gældende for en række andre køkkenredskaber såsom blenderen. Hvis du lægger indretningsbudgettet der i stedet for på et ekstra maleri til stuen, kommer du ikke til at fortryde det.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *