3 BO – Livstil og Boligdesign

Er du lige blevet husejer? Her er 2 ting, du ikke vidste, du gik og manglede

Det kræver en del udstyr at holde drømmen om den perfekte villa med dertilhørende have ved lige. Du har nok allerede købt en haverive, en tagrenderenser og måske også en vovse, der kan gå med din villa og Volvo, så hvad mere kan du dog mangle?

Det skal du bruge for at gøre dit hus rent

Du har sikkert en masse artikler liggende i dit rengøringsskab, men er dit hus udstyret med en brændeovn, vil du hurtigt gå fortabt med selv det mest skrappe rengøringsmiddel. For selvom det er hyggeligt med en lun brændeovn til at varme sig ved i de kolde vintermåneder, er det også besværligt. Asken sætter sig fast og kan ikke umiddelbart fjernes med en almindelig støvsuger. Der kan nemlig stadig være gløder i asken, og det kan være brandfarligt.

Det, du har brug for, er en god og effektiv askestøvsuger. Ikke nok med at askestøvsugeren er mere brandsikker, så er den også bedre for din sundhed. For mon ikke du vil være mere tilbøjelig til at rengøre din brændeovn med jævne mellemrum, hvis du har et nemt og sikkert redskab til at gøre det? Du kan med fordel rengøre din brændeovn hver anden måned eller efter behov. Det er nemlig vigtigt, at du ofte rengør din brændeovn, både fordi det er nemmere at fjerne asken, men også fordi askepartiklerne kan genere dine luftveje.

Det skal du bruge for at gøre dit hus hyggeligt

Enhver villa har også brug for en vovse, og en vovse fortjener det bedste. Gør dit hus ekstra hyggeligt og sørg for at din hund føler sig hjemme. Hvis du ikke allerede har en hund, kan du finde en god dyrehandel her. Hvad angår hundehår på sofaen, kan askestøvsugeren måske også vise sig at være behjælpelig.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *