3 BO – Livstil og Boligdesign

En god kontorstol er meget vigtig på hjemmekontoret

Der er flere og flere, der begynder at arbejde hjemmefra, fordi der også hele tiden opstår flere jobs, der gør det muligt – altså jobs, hvor man primært har arbejdsopgaver på computeren. Derfor vælger langt de fleste, der arbejder hjemmefra, også at lave en form for hjemmekontor, der er i et rum for sig, og hvor man kan koncentrere sig og arbejde effektivt. Det skal altså være et rum, man kan koncentrere sig i, og derudover skal man også sidde godt. Man skal trods alt sidde ved computeren i mange timer, og det er ikke altid godt for ryggen – medmindre man har en god kontorstol.

En god og effektiv siddeplads

Til hjemmekontoret bør man altså prioritere at få fat i en ergonomisk kontorstol, da denne type kontorstol støtter ryggen bedre end nogen andre. Den er skabt til eksempelvis kontormiljøer, hvor folk typisk sidder i den samme position store dele af dagen. Så denne kontorstol er altså et vigtigt element at få med ind i hjemmekontoret. Så kan man måske tænke, at den ikke er så pæn og den slags – men i det mindste arbejder man rigtig godt i den.

Det går ikke med af stolene fra spisebordet

Selvom det er nyt for en pludselig at have et kontor i sit eget hjem, og det derfor virker nemmest bare at rykke eksempelvis en spisebordsstol fra spisestuen ind i hjemmekontoret, så er det altså ikke den bedste løsning. Hjemmet skal gerne fungere lige så effektivt som kontor, som et rigtigt kontormiljø, og det betyder også, at man skal have rigtige kontormøbler.

Første møbel vil bestemt være en god, ergonomisk kontorstol, men på sigt vil det måske også give mening med eksempelvis et hæve sænkebord og lignende møbler, som man typisk ser på de store kontorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *