3 BO – Livstil og Boligdesign

Derfor skal du have dit hjem algebehandlet

Har du lagt mærke til de små grønne og hvide pletter, der dækker overflader udenfor? Det kan være på terrassens fliser, det kan være på husets vægge, og det kan være mange andre steder. Disse pletter er alger, og hvis du gerne vil af med dem, gælder det om at investere i noget algerens.

Praktisk algerens

De alger, der gror på overflader ved hjemmet, er ikke noget, der er skadeligt for mennesker. Men mange vil alligevel gerne af med dem, da de ikke er særlig pæne, og hurtigt får et hjem til at se træt og slidt ud. Alger vokser godt i miljøer, som er fugtige og mørke, og det gør Danmark til det perfekte sted at være alge. Men den lille plante kan bekæmpes, hvis du bruger algerens eller bestiller en algebehandling fra et firma. Du kan læse mere om algerens og algebehandlinger lige her. På den måde kan du være velinformeret, før du tager en beslutning.

Miljørigtige overvejelser

Hvis du selv vil købe algerens, er det vigtigt, at du ikke bare køber det første, det bedste, eller det billigste, du kan få øje på. Der er nemlig en masse kemikalier i produktet, og det kan være hårdt for havens andre planter. Husk på, det er kun algerne, som du vil udrydde; ikke alt andet liv i haven. Der er selvfølgelig regler og krav inden for produktet, men det er alligevel en god idé at holde godt øje, så du kan finde et produkt, der både er effektivt og miljørigtigt.

Algefrit hjem

Alger er som sagt trælse at se på, men med det rette algerens kan du nemt undgå dem. Der kan være brug for en algebehandling årligt eller halvårligt, alt efter hvor mange alger, der begynder at vokse sig frem. Giv dit hjem et nyt og friskt look med en effektiv algebehandling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *