3 BO – Livstil og Boligdesign

Bestil en effektiv omgang algerens

Alle overflader, der befinder sig udendørs året rundt i al slags vejr herhjemme bliver udsat for algeangreb. Sådan er det i vores klima. Ud over at det kan komme til at se ret trist ud med sådan et algeangreb, så kan det angrebne også tage skade på længere sigt. Desuden kan den angrebne overflade blive ret glat, og dermed kan man risikere at glide på den. Det bør man selvfølgelig så vidt muligt undgå. Det gælder både for private og i virksomheder.

Hvorfor kommer der alger?

Algerne kommer mest på nogle steder, hvor der ikke er så meget sol og varme. Her kan de nemlig fint sidde uden at komme til at tørre ud. De holder til på de mest fugtige steder, og så sidder de godt fast og holder på denne fugt. Det er det, de små mikroorganismer lever af.

De kan fint blive siddende der rigtig længe, og det er også ideelt for algerne at sprede sig på sådanne steder. Derfor vil du typisk se flest alger på nordvendte overflader. Det er her, solen kommer mindst.

Hvad gør en algerens?

For det første så bliver den rensede overflade smuk og ren igen. For det andet bliver algerne renset ned. Får du det gjort af et godt og miljøbevidst firma som for eksempel http://gladrens.dk/algerens/, så foregår afrensningen med et skånsomt og miljørigtigt middel. Dette rensemiddel slår algerne ned, uden at miljøet lider skade.

Bliver det afrensede område senere behandlet med en effektiv efterbehandling, så vil der gå længere tid, inden det bliver udsat for et angreb af mikroorganismer igen.

En algerensning vil også kunne forhindre den konstante fugtpåvirkning i at gøre skade på underlaget. Der er således også god økonomi i at få renset algerne væk regelmæssigt. Få renset algerne af i tide, det betaler sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *