Tid til mad, prøv vores mørbradgryde

  • 0

Tid til mad, prøv vores mørbradgryde

Category : Blog

Jeg husker tydeligt som barn, hvor meget vi glædede os til at aftensmaden blev serveret, da man efter en lang dag i skole var utrolig sulten men også træt. Jeg gætter på, at mine forældre måtte være temmelig hængt op, da de skulle holde 3 sultne samt utålmodige unger beskæftiget og samtidig tilberede et godt, sundt og lækkert varmt måltid. Det har garanteret ikke været særlig nemt. Jeg går ud fra, at tiden mine forældre brugte på mad var vigtigt for, om aftenen forblev en succes eller endte ud i en katastrofal fiasko i form af sultne og skrigende unger, som tilsyneladende havde ventet for længe på et knapt så godt måltid. Jeg er tror at mine forældre havde fundet ud af, at gryderetter var den optimale løsning, hvis man skulle brødføde sine unger hurtigt og godt. Det tager rundt regnet 20 minutter at tilberede en god gammeldags mørbradgryde, hvorefter man har resten af aftenen fri. Det er nemt at tilberede gryderetter, da det ikke kræver andet end at sammenkoge en masse grøntsager, krydderier og noget kød. Jeg er af den opfattelse, at gryderetter såsom mørbradgryde er vejen frem til en sundere og mere overskuelig hverdag, hvis man vil have noget ud af aftenen.

Tid til sjov

Vælger man at tilberede nogle gryderetter i løbet af en lang uge, finder man ud af hvor mange penge man kan spare på madbudgettet med gryderetter. Det er faktisk temmelig billigt at lave en mørbradgryde eller lignende, da man kan tilføje en masse fylde der gør, at den mættende fornemmelse træder hurtigere i kraft. Tilsætter man en masse fylde til diverse gryderetter vil de også holde meget længere og der vil være mad til flere dage. Man kan eventuelt fryse mørbradgryde fra dagen før ned, hvorefter man kan tage den op og spise den senere.


Leave a Reply